Samenwerking BD Logistics en Goed is officieel!

Met trots kondigen we hierbij aan dat we Goed mogen toevoegen aan onze logistieke klantenportefeuille! We starten geleidelijk op met de activiteiten vanaf 01/06/2024.

Vervolgens zullen we het ganse Goed-assortiment stockeren, de volledige webshop beheren, alle transport naar de Goed winkels doen én hun uitleendienst organiseren.

 

Op 15 mei werd het contract rond de samenwerking officieel getekend door Jan Kuyps, CEO van Goed, en onze CEO Raf Lambrix.

Afbeelding
Goed en BD Logistics

Wie is 'Goed'?

Goed onderscheidt zich door een uitgebreid scala aan op maat gemaakte gezondheids- en zorgoplossingen aan te bieden in meer dan 160 Goed thuiszorgwinkels, hoorcentra en apotheken, verspreid over heel Vlaanderen. Bovendien hebben ze een eigen webshop en uitleendienst die hun dienstverlening compleet maken.

 

Onze samenwerking

De totstandkoming van deze samenwerking is het resultaat van een zorgvuldig ingediend dossier vorig jaar, waarin BD Logistics met trots kon aantonen dat onze toegevoegde waarde perfect aansluit bij de logistieke behoeften van Goed. Eind januari ontvingen we het verlossende nieuws dat we hun logistieke partner zijn alvast voor de komende 3 jaar.