BD Logistics breidt aanbod in afhaalpunten uit

CityDepot & Zelfbouwmarkt

 

Vanaf nu zijn er meer dan 30 locaties verspreid in heel België waar consumenten hun bestellingen kunnen ophalen.

De select oplossing van BD Logistics staat voor het afleveren van goederen op maat van de consument. Zo kan men ervoor kiezen goederen aan huis te laten leveren, al dan niet op verdieping of met installatie. Men heeft tevens ook de optie om de goederen op te halen in één van de select-afhaalpunten. De bestelde goederen worden klaargezet in ons afhaalpunt en de consument kiest zelf wanneer hij deze ophaalt.

Zelfbouwmarkt is alvast fan van deze afhaal-oplossing. De specialist in producten inzake bouwen, verbouwen en woon-en interieurdecoratie draagt gebruiksvriendelijkheid en een positieve gebruikservaring hoog in het vaandel. Het verloop van bestellen op de website tot de levering of afhaling werd dan ook zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Stijn Desmet (commercieel directeur): “Daarom hebben we nieuwe afhaalpunten in het leven geroepen. In samenwerking met BD Logistics kunnen consumenten nu ook kiezen om hun producten af te halen in een pick-up point in de buurt. Momenteel zijn er vijf afhaalpunten, verspreid over Vlaanderen: Ninove, Bornem, Wommelgem, Genk en Roeselare.”