Zakelijke oplossingen

Afbeelding
BD Logistics

Urban

CityDepot is pionier in duurzame stadsdistributie en biedt als eerste in België een totaaloplossing voor duurzame distributie naar de stad én terug. Duurzaamheid zien we hier als een ruim begrip, op ecologisch, economisch en sociaal niveau.

CityDepot verbindt retailers, toeleveranciers, transporteurs, steden, publieke organisaties en consumenten met elkaar. Voor al deze stakeholders zorgen we voor een oplossing op maat.

Afbeelding
CityDepot

Select

Select leveringen zijn één- of tweemans leveringen en installaties bij consumenten thuis. Het gaat voornamelijk om goederen met een afwijkende grootte die op een efficiënte manier tot bij de eindklant worden gebracht. Daarnaast beschikt BD Logistics over afhaalpunten waar goederen kunnen worden opgehaald. Naast standaard Select leveringen wordt er ook montage, installatie én afvalrecuperatie gedaan.

Afbeelding
Select oplossing

Fresh

Sinds 2021 is BD Logistics gestart met Fresh-leveringen: gekoelde leveringen met een nieuwe vloot aan gekoelde voertuigen zowel bij detailhandelaren als particulieren. We respecteren de koude keten dankzij temperatuurcontroles en professioneel voorraadbeheer.

 

 

Afbeelding
Fresh