Fresh Logistics

Fresh

Sinds 2021 is BD Logistics gestart met Fresh-leveringen: gekoelde leveringen met een nieuwe vloot aan gekoelde voertuigen zowel bij detailhandelaren als particulieren.

In België is de voedingssector de grootste industriële sector ( 20% van het totaal). Met een 4.000 bedrijven genereert deze sector een jaarlijkse omzet van 57 miljard euro. Tot voor kort werd slecht 1,5% van alle voeding in België via online kanalen verhandeld, maar deze business is enorm aan het groeien met een geschatte verdubbeling tegen 2025.

Gekoelde leveringen

Fresh is de nieuwste oplossing van BD Logistics voor de levering van droge, verse en diepgevroren producten. Zowel leveringen aan detailhandelaren (B2B) als aan particulieren (B2C) op nationaal niveau zijn mogelijk. We respecteren de koude keten dankzij temperatuurcontroles, professioneel voorraadbeheer en het gebruik van koelvoertuigen.

Afbeelding
Fresh

Mogelijkheden

  • Passieve koeling met isothermische dozen
  • Actieve koeling via mono- of bi-temp bestelwagens
Afbeelding
Fresh voertuig

Toegevoegde waarde 

Een track & trace-systeem maakt het mogelijk om bestellingen nauwkeurig op te volgen. De toegevoegde waarde zit hem daarnaast bij de retour van verpakkingsmateriaal (EPS-bakken, plastiek, paletten, kratten, rolcontainers,…), onze uitstekende customer service, de nauwkeurige temperatuur monitoring, onze flexibiliteit en ons consolidatie principe.

Afbeelding
Fresh