Met de overname van Dockx Select zet BD myShopi extra in op gespecialiseerde logistiek

Afbeelding
Select

 

BD myShopi en Dockx Group hebben een overeenkomst gesloten voor de overname van de activiteiten van Dockx Select. Na de overname van CityDepot, dat zich specialiseert in duurzame stadslogistiek, verwelkomen we met Dockx Select een tweede gekende speler in de wereld van de  gespecialiseerde omni-channel ‘last mile’ logistiek. 

Dockx Select zorgt voor de levering van ‘oversized’ goederen voor retailers en producenten bij de consument. Die heeft de keuze om zijn bestelling thuis te laten leveren (met opties zoals levering op verdiep, montage, installatie en afvalrecuperatie) of op te halen in één van de 24 Dockx Select pick-up points. Na de overname van CityDepot eind vorig jaar, vormt dit al meteen een volgende stap in de uitbouw van onze ‘smart logistics’ activiteiten voor onze klanten.

Raf Lambrix, CEO van BD myShopi: “Waar CityDepot een pionier is in het beperken van het aantal logistieke bewegingen in de steden met oog op een maximale CO²-reductie is Dockx Select dat in het bundelen van goederenstromen in functie van een meer duurzame, gegroepeerde uitlevering of centrale ophaling. Zowel de activiteiten van CityDepot als die van Dockx Select zijn geënt op ons bestaand logistiek netwerk, van waaruit we eveneens blijven inzetten op onze kernactiviteit, de huis-aan-huis bedeling van reclamefolders.”

Zowel de activiteiten van CityDepot als die van Dockx Select zijn geënt op ons bestaand logistiek netwerk.
Raf Lambrix, CEO BD myShopi

Met onze 25 logistieke units op strategisch gelegen locaties in België hebben we de mogelijkheid om het unieke en uitgebreide logistieke dienstenpakket van Dockx Select nationaal uit te rollen en onze groei binnen smart logistics verder te accelereren. Naast de 15 medewerkers van Dockx Select blijven ook Mario De Bruyn (Commercial Director) en Gert Van den Bossche (Operations Director) aan boord. Zowel bij BD myShopi als bij Dockx Select wordt de dienstverlening dan ook optimaal gewaarborgd.

***

Aarzel niet om uw account manager te contacteren bij eventuele vragen of contacteer ons via info@bdlogistics.be indien u meer info wenst over de propositie van Dockx Select en CityDepot.